CURSUSSEN

Beperkt jouw kennis van het Frans zich ook tot “ La vache qui rit “ en “un verre de vin” ? Dan zijn onze cursussen Frans zeker iets voor jou !

Excelsior-instituut beschikt over 5 verschillende cursussen Frans al naargelang je basiskennis.

Je studeert ze in alle vrijheid in volgens het principe van afstandsonderwijs. Zo studeer je rustig thuis wanneer het jou past en volgens je eigen ritme.

*Praktisch Frans

Deze cursus richt zich voornamelijk op een praktische kennis van het Frans . De nadruk ligt duidelijk op hert leren praten van de taal . We voorzien dan ook de nodige spreekoefeningen .Je leert op een snelle en eenvoudige manier dagdagelijkse conversaties voeren.

*Français A – B – C

Per cursus verdiep je je meer in de Franse taal. Je krijgt extra oefeningen op spelling en grammatica. In het dagelijkse leven kan je al goed je plan trekken, je woordenschat wordt cursus na cursus uitgebreider.

*Français D

Je beschikt over een goede basiskennis Frans maar wil ook op zakelijk vlak vlot en juist mondeling en schriftelijk communiceren. Je vervolledigt je grammaticale kennis en leert meer specifieke woordenschat aangepast aan het bedrijfsleven. Frans praten op de werkvloer was nog nooit zo gemakkelijk en met het juiste woordgebruik.

 

Vraag hier je gratis documentatie : 

  Naam*

  Voornaam*

  E-mail*

  Straat + nummer*

  Postcode*

  Stad*

  Beroep*

  Leeftijd*

  Telefoon*

  Hoe heb je ons leren kennen ?

  Ik heb de gebruiksvoorwaarden en de privacy policy gelezen en geaccepteerd .

  * : Verplicht veld

  83afe1b5e91e4beb529333c8c314a6b1DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD